Alna Kennel og Hundepark

Tryghet, kvalitet, omsorg og trivsel

 Om oss


Alna kennel og hundepark er en familie bedrift som driver av mor og datter. Alna Kennel og Hundepark ble åpnet 11.01.2015 og ligger sentralt på Alnabru i Oslo. Vi holder til i store, lyse lokaler. Hver hund får eget rom. Totalt har kennelen 37 rom, hvorav 33 av rommene har egen utgang til separate luftegårder. Alle rom er utstyrt med tak og gulvvarme (varmekabler). Det er også varmekabler i luftegårdene.De største luftegårdene er 10 meter lange. Kennelen har eget bade- og stellerom som omfatter dusj og tørkerom for hunder. Bak kennelen har vi 2 padocer (stor utegårder) hvor to og to hunder kan løpe og leke fritt, eller en hund kan leke med en ansatt.


Wenche har jobbet på Oslo kennel og hundepark i 4 år, før hun var med å ta over denne bedriften i begynnelsen av 2015. Wenche har lang erfaring med alle slags hunderaser, da hund har vært en stor interesse hele livet. Alt fra store hunder til små. Selv har hund en Bullterier, Chinese crested, Engelsk bulldog og en Chihuahua. Hun har en fantastisk stå på vilje og gir seg ikke.  Utrolig omsorgsfull og setter alltid hundene først. Daglig jobber Wenche med renhold av rom/luftegårder, aktivisering, stell, omsorg og ikke minst trivsel for hundene på kennelen. 

Sara har bred erfaring når det kommer til arbeid og trivsel på kennel. Hun har lang erfaring med alle slags hunderaser da hun selv har hatt mange forskjellige hunderaser gjennom hele livet. Sara har nå en Chihuahua som hun trener mye med og mye ute på tur i skog og mark. Sara er veldig opptatt av hunden skal ha det bra under hele oppholdet og bruker mye tid på at hunden skal føle seg trygg.

Daglig jobber Sara med renhold av rom/luftegårder, aktivisering, stell, omsorg og at alle hunder og mennesker får en positiv opplevelse.