Alna Kennel og Hundepark

Tryghet, kvalitet, omsorg og trivsel

Anbefalinger fra kunder

wow for en park man kan vel ikke klage på dette :) Ser kjempe fint ut og når du vet de som jobber der han hundenes beste interesse så er vel ikke valget stort? Godt jobba og gratulerer :)

 

Har valpen min Rocky noen dager i uka i valpeparken og han stortrives, helt klart å anbefale.

 

Flott sted, god service og Rico blir tatt godt vare på og kose seg!

Frøya ble passet på i 16 dager mens vi var på ferie. Hentet en glad hund som klart hadde hatt det godt de ukene vi var borte.Frøya er rimelig bortskjemt ( vi er to gæmliser som har fått et nytt barn....som nå er 13 1/2 år) Var veldig engstelige for hvordan det skulle gå med å sove og bo borte. Kunne spart oss for engstelsen...Menneskene på Alna har gjort en kjempejobb ...Frøya kom oss imøte Lorenda og blid som en smøreske.....tydelig fornøyd! Tusen takk dere på Alna....trenger vi pass kommer vi igjen!

Nydelig plass for hundene, flotte mennesker som driver det og har god kunnskap om hunder noe du merker med en gang Anbefales på det sterkeste Hærlig sted omgitt av flotte hunder fantastisk familie og ikke minst plassen

Utrolig flott sted. Amigo er i hundeparken flere dager i uken og stortrives. Løper glad inn om morgenen og er sliten og fornøyd når han hentes. Kjempe hyggelig og flinke ansatte. Stedet anbefales på det varmeste

Fantastiske ansatte med beste servicen, anbefales på det sterkeste

Dette er et sted du trygt kan ha hunden din og den blir tatt godt vare på. Du føler deg velkommen og ivaretatt både som eier og hund:0)

kan ikke få rost stedet høyt nok opp i skyene!